Helene & Kine -

Cheertrening snartInnlegg skrevet av Kine

Hei dere!!♥

Nå har jeg bare slappet av litt og sett på tv etter skolen og skal snart begynne på leksene tenkte jeg skulle blogge litt først. Om en time drar jeg på cheerleading. Helene,Camilla og meg tenkte å komme en halvtime før så kan vi øve på det vi trenger å øve på. Etter det tror jeg at meg og mamma skal i byen og kjøpe noen ting som jeg trenger. Jeg skal også kjøpe farge til håret. Jeg skal farge det brunt!♥ Jeg tenkte jeg kunne filme litt og ta litt bilder på treninga idag. Siden det var en som spurte om det.

Dette var oss på sumer open i sommer, vi kom på andre plass♥ 

 • Military Jacket - Hot or Not?  Innlegget skrives av Helene.

  Military jacket, er jo veldig inn for tiden. Min mening er at det begynner å bli veldig mainstream nå, men jeg syntes fremedeles er kjempe rått! Har hatt lyst på en lenge nå, så skal kanskje kjøpe en. Jeg syntes spesielt de med nagler på, er såå kule! Det gjør jakka 10 ganger finere. 


  Satte bildene sammen på picasa. Se så fine de er!

  Hva er din mening om jakkene? ♥

 • Stikkord:
  Helene & Kine

  Hei! Vi er to 98'er jenter, som kommer fra sommerbyen Kristiansand. Vi blogger om hverdagen vår, cheerleading, mote, og det som ellers faller oss inn! Håper du liker bloggen vår! Skriv gjerne en kommentar, så får du en tilbake! <3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits