Helene & Kine -

Twilight breaking dawn- Part 2Innlegg skrevet av begge

Hei, nå er vi hos Helene. Vi har vært her helt siden vi sluttet på skolen. Vi har stekt oss pannekaker, og hørt på musikk og sånn. Senere ikveld skal jeg på kino å se twilight breaking dawn-part 2 i syv tiden, premiere. Gleder meg syyykt! Den ser døds gøy ut! Det er så trist at det bare er den igjen:( 

 

 • Stikkord:

  My day  Innlegg skrevet av Kine

  Hei dere♥

  Idag etter skolen dro jeg til frisøren på lund og fikset håret mitt. Jeg stripet det mørkt istedenfor og farge det. jeg er utrolig fornøyd med resultatet! Men nå er jeg hjemme og slapper av, skal gjøre leksene nå. Og foreste, for du som hacket deg inn på bloggen til meg og Helene kommer vi til å spore opp. Ping har funnet ip adressen og vi kommer til å spore deg opp. Jeg synes det var umodent og respektløst og si slike ting om Camilla og Helene! Og jeg forstår ikke hvordan du kan gjøre dette. Lavmål!!! Camilla er verdens beste jenter. Og de suger ikke pikk. Utrolig barnslig av deg!!! 

  hihi, kjøpte ny joggebukse, var ikke den søt?♥ • Stikkord:

  Mine favoritt blogger  innlegg skrevet av Kine


   leser du noen av disse bloggene?

  ♥♥♥

 • Stikkord:

  New shoes  Innlegget skrives av Helene.

  Kjøpte de for 2-3 uker siden, men har ikke fått gått med de enda! Hehe. Kjøpte de på Bianco Shoes, hukser ikke hvor mye de kosta.

  Nå har jeg lagt meg i senga og skal til å legge meg. Men jeg tror jeg er litt syk, er utrolig slapp og har vondt i hodet. I tilleg begynner jeg å få feber, jeg er så vaaarm! 
  Men den beste medisinen er jo å sove, så legger meg nå!

  God natt kjære lesere ♥

   

 • Stikkord:

  Skyfall  Hei dere, nå kom jeg nettopp hjem fra kino. Jeg så Skyfall-James Bond. Den var urolig bra! Anbefaler til dere som ikke har sett den. Årrh så utrolig kjekk James Bond er,altså i virkeligheten heter han Daniel. Han er utrolig deiiilig!!Jeg var på kinoen med Martin,Joakim,Kornelia og Helene. Etter det gikk vi på mc.donals, haha ofc. Ja og jeg lurer på en ting, synes dere jeg burde farge håret brunt?(glansvaske det) Jeg har vurdert det lenge og ja nå skal jeg gjøre det. I denne uka.  Hva synes dere?♥


  ♥♥♥
   

   

  dw12d
 • Svar på spørsmålsrunden  video:video201211120002

  Videoen klikka litt på slutten, men jaja. 

  Fikk ikke svart på de siste spørsmålene så her er de:

  har du lyst å være i et forhold?

  Ja, men da må jeg jo like noen..hah

  med hvem isåfall?

  Justin Bieber♥

  Er det gøy å gå på cheerleading?

  JA

  Hvem er den snilleste på cheeren utenom Camilla og Helene?

  Alle er utrolig snille oh hyggelige!!!

  Hva syns du om den nye treneren?

  Inga er utrolig dyktig og flink. Hun klarer å presse oss til det ytterste og lærer oss fort!!:)

  Kan du ha sminkevideo?

  Jaaa fot titusende gang!

  Kan du filme litt på cheer treningene å sette sammen en video?

  yes

  Hvor kommer du fra?

  Kristiansand♥

  dw12d
 • Stikkord:

  I wish the weekend would never end  Hei dere♥

  Imorra er det skole. Jeg hater mandager. Da har jeg altid fucka døgnrytme og holder på å sovne i timene. Men jeg må bare tenke positivt. Tror ikke vi skal ha noen prøver til uka. Det er jo bra! Foresten så skal jeg svare på spørmålsrunden i morra heller. Så bare spør i vei. Nå sitter jeg bare å slapper av, og vurderer om jeg skal bleike tennene mine. vet ikke om jeg orker, haha er utrolig sliten idag.   jaja, ser dope ut. Uten mascara, thats why.

 • My skin makeup  Innlegg skrevet av Kine
  Det jeg først bruker på huden min når jeg sminker meg er fuktigshetskrem og så tar jeg bb cream eller en consealer på. Og så tar jeg enten på meg id pudderet eller clinique pudderet. Og får å bli litt brunere i huden tar jeg til slutt på macpudder i huden og rouge eller solpudder i kinnene. Jeg bruker ikke så mye pudder bruker lite altså. Men  

  Id pudder:

  Clinique:

  Mac pudder:

  På kinnene bruker jeg:


  eller så bruker jeg en hm rouge♥ 

  -Jeg kommer til å svare på spørsmålene på video senere ikveld♥ Eller i ettermidag.

   

   

   

 • Koselig kveld   Innlegget skrives av Helene.

  Hei ♥

  Idag har jeg vært å sett håndball kampen til Joakim, med Camilla og Kornelia. De vant! Etter det satt vi på med Joakim bort til odderhei. Så gikk vi til Sebastian, sammen med, Ping, Håkon og Joakim, og Martin. Det var kjempe koselig, vi gjorde ikke noe spesielt bare satt og snakka. Etter det gikk vi bort til Håkon, også kom Sandra, Rikke, Arielle, Ine Mathea. Det var en utrolig koselig kveld, men fikk ikke tatt noen bilder. 


  Se så søteee, dette er fra en annen gang hos Kine.

  Skal prøve å få blogget mye imorra! Vi snakkes ♥

 • Home night  Innlegg skrevet av Kine

  Hei♥

  Idag våknet jeg opp hos Charlotte siden jeg overnattet hos henne med Camilla. Igår var vi med Joakim, Martin,Sebastian, Kornelia og Helene. Vi så på en film som het Ted. Det var utrolig koselig. Etter filmen dro Alle uten at meg Camilla og Charlotte og vi bare slappet av og snakket. Idag ble jeg hentet i ett tiden. Jeg ble med mamma og pappa på sørlandssenteret for å kjøpe ny spisestue. haha.                             Idag skal vi på en måte ha en familiekveld, siden fetteren og kusinen min er på besøk og så skal alle være hjemme. Nå har jeg nettopp sett på sex and the city med Sofie. Jeg skulle egentlig til Odderhei idag men siden vi skulle ha familiekveld tenkte jeg det var koselig å være hjemme. 

  Og foresten, imorgen skal jeg svare påspørmålsrunden på video. Så bare spør i vei med det dere lurer på!!♥


  Smykke, H&m ♥

 • Spørsmålsrunde  Innlegg skrevet av Kine

  Hei dere! Jeg tenkte jeg skulle ha en spørsmålsrunde, som jeg skal svare på imorra. På video! første videoblogg. Så det er bare å stille spørsmål og kommentere nedenfor på det dere lurer å om meg eller sånne ting. Ja da snakkes vi!
 • foto med pusen  Innlegget er skrevet av Helene. 

  Idag hele dag har jeg vært i byen, så kom hjem for litt siden. Derfor jeg ikke har fått blogget. 
  Nå sitter jeg og venter på at Camilla skal gjøre seg klar, så skal vi ned til Charlotte, med masse flotte folk. Det blir nok veldig koselig.

  Hadde en liten fotoshoot med pusen. Haha

     Sorry for dårlig kvaltiet, bildene er tatt med iphone. 

  Hva skal dere idag? ♥ Ha en fin kveld videre!

 • Farytale  Innlegget er skrevet av Helene. 

  Hei! Nå har jeg sittet å skrevet på et eventyr i sikker 2-3 timer. Jeg er så utrolig lite kreativ når det gjelder å skrive fortellinger, men nå er jeg akuratt blitt ferdig, å fått levert den på its.
  Kjempe deilig å endelig ha levert den, vi har egentlig hatt hele uka på oss. Men jeg har en dårlig uvane, sånn at jeg gjør altid ting i siste liten. 


  Hahah, poserer med pcen! Men legger meg nå, god natt lesere ♥ Vi snakkes!

 • Room details  Likte du det?♥

  ♥Kine

 • Doruller...  Innlegget er skrevet av Helene.

  Hei. Nå har jeg akuratt kommet hjem fra Camilla, har vært der helt siden skolen slutta. Det første vi gjorde når vi kom hjem var å hoppe i badekaret, siden det var så sinnsykt kaldt ute.
  Etter det måtte vi ut å selge doruller, utrolig kjedelig! Siden nesten alle naboene så nei, så vi var ute i nesten 2 timer for å få solgt 5 pakker! 

  Nå må jeg begynne å jobbe på en norsk fortelling, som skal leveres. Så vi snakkes, ha en fin kveld videre alle sammen ♥

 • 07.11.12  Innlegget er skrevet av Kine.

  Hei dere♥

  Idag når jeg kom på skolen, før jeg rakk å gå inn i klasserommet fikk jeg synsforstyrelser pga migrene. Da måtte jeg dra hjem med en gang ta en tablett og sove. Jeg sov fra 9 tida til halv to. Nå er hodet mitt mye bedre og nå kan jeg endelig blogge. Det er så vondt å være på pcen når jeg har migrene da blir den enda verre. Jeg får det pga stress eller så får jeg det bare uten grunn en gang i månen. Det er døds kjedelig! Og hadde faktisk lyst å være på skolen idag siden vi hadde kort dag og så hadde vi 3 timer med mat og helse, jaja sånn er livet...  Men nå er jeg frisk og glad:)))

  Nå skal jeg hjelpe Sofie å øve i samfunnfagen, hun skal ha prøve imorra tror jeg. Ja det var min dag. Hva har du gjort idag?♥


  ♥Kine

 • Sunset  Innlegget er skrevet av Kine.

  Våknet til denne fine solnedgangen idag, se så fint! Nå kom jeg nettopp hjem fra skolen, Og klokken halv syv skal jeg på cheerleading. Men nå skal jeg bare slappe av. Heldigvis har jeg ingen lekser!!
  ♥Kine

 • Om oss!  Hei. Vi er to 98er jenter fra Kristiansand. Vi har hatt denne bloggen ganske lenge nå, men nå har vi slettet alle innleggene og er klare for en ny start.
  Vi kommer til å blogge om hverdagen, outfits, cheerleading, mote, bilder, og det som ellers faller oss inn. Vi skal også prøve på å få lagd noen videoer. 

  Håper dere kommer til å følge bloggen vår! Vi er også veldig glad i kommentarer.  ♥ Vi snakkes!

 • Helene & Kine

  Hei! Vi er to 98'er jenter, som kommer fra sommerbyen Kristiansand. Vi blogger om hverdagen vår, cheerleading, mote, og det som ellers faller oss inn! Håper du liker bloggen vår! Skriv gjerne en kommentar, så får du en tilbake! <3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits